Talentovana atletičarka Ema Kovač iz Bijeljine je doputovala u Zenicu isključivo kako bi se upoznala sa Amelom Tukom. Najbolji bh. atletičar danas je imao posebnog gosta na treningu, kojem se mnogo obradovao. U pitanju je mlada atletičarka Ema Kovač, koja je stigla iz Bijeljine.

“U životu uvijek imaš izbor, biti dobar čovjek ili pokušati biti dobar čovjek! U životu imas uvijek imaš izbor sačuvati svoje znanje, koje ti je neko poklonio, samo za sebe, ili ga nesebično dijeliti dalje…

Moj izbor je biti dobar čovjek, najbolji sto mogu i svoje znanje i iskustvo dijeliti nesebično dalje. Danas sam imao zadovoljstvo provesti nekoliko sati u društvu mlade i perspektivne Eme Kovač, koja je upijala svaki moj savjet, koja mi je ukazala ogromnu čast, slušajući sve ono sto govorim! Ema je iz Bijeljine u Zenicu došla samo da bismo se upoznali i slikali, a na kraju smo odradili trening i pomogli jedno drugom, a sto je još bitnije – razvili prijateljstvo za cijeli život!

Radujem se svakom novom dječaku i djevojčici, koji žele svoj zivot posvetiti atletici. Neću i ne mogu ih lagati da će biti lako, jer neće, ali rad i odricanje jednog dana će se isplatiti! Emi želim mnogo sreće u nastavku karijere i mnogo strpljenja, jer će joj biti potrebno i nadam se da ćemo se uskoro radovati njenim dobrim rezultatima. I njenim i od ostalih mladih atletičara, koji tek dolaze”, saopštio je bh. atletičar.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime