Pjevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je sinoć u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Ljupka je sama na Instagram postavila snimke razbijenih vozila i poručila kako prolazi nevjernik koji koristi „cijalis“ (lek koji muškarci koriste tokom odnosa), sada je okrenula ploču. Ona čas tvrdi da Simketove automobile nije pipnula, čas da jeste jer je prevarena.

Nisam jela četiri dana. Kola su u ovom slučaju najmanje važna. Prolazim kroz ozbiljne ljubavne probleme. Ja ne znam šta žena drugo da uradi da sprječi muškarca kad hoće da vara. Mene je zaboljelo što sam ga navatala, a on me laže. Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloljetnice. S njima ću tek da vodim privatni postupak. Ja njega nikad nisam prevarila. Eto, ja sam sposobna žena, domaćica i džabe. On mi nalazi samo mane, nikad mi nije dao kompliment koliko god da se sredim, ništa. Mnogi će da me pljuju zbog toga što sam uradila, ali ja nisam mogla da obuzdam emocije. Molim ljude da me ne osuđuju na osnovu snimaka, to je bila ljudska reakcija – priča Ljupka za pomenuti portal i dodaje: – Pet godina se razvodi, ali ja sumnjam u to. Bilo mi je dovoljno što me voli i što imam njegovu pažnju. Željela sam i ja da imam porodicu, brak i da stvorim oazu mira s njim. Željela sam da mu rodim najljepšeg sina s plavim očima kao njegove. Ali došla sam do toga da čovjek zove klinke, ugovara sastanke u vikendici gde ima bazen. Govorio je ljubim okice moje, i ja sam htjela da banem tamo. Nisam izdržala, pa je nastao haos. Možete da zamislite kako sam se osjećala kad sam vidjela da u novčaniku ispod ikone drži „cijalis“. Jedan je popio, a drugi ljekić stoji. Bacila sam mu lijek u lice i popila „bromazepam“ da zaspim.

– Napravila sam skandal, znate, ja sam robusna žena, ponašam se kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno. Dobio je on onako udarac. Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobjegao je kroz podrum. Ja sam protiv nasilja, ali kad se sve završi, možda kažem pravu istinu. Molim vas da me sad razumijete. Nisam ništa slagala, samo sam prikrila neke dijelove.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime