Donald Trump izgubio je predsjedničke izbore, a šuška se kako bi uskoro mogao i suprugu. Melania Trump navodno odbrojava minute do razvoda, tvrde njene bivše suradnice Stephanie Wolkoff i Omarosa Manifault Newman.

Bivša asistentica Stephanie Wolkoff poznata je po tome što je o bivšoj prvoj dami napisala knjigu “Melania and Me, iako su nekada bile bliske prijateljice. No zato je i imala materijala za sve što je napisala u knjizi, zbog koje je Melania navodno poludjela.

Stephanie je o bivšoj manekenki iznijela punu košaru prljavog veša te čak objavila preslike njihovih tekstualnih poruka i mailova, no bilo je i onih koji smatraju kako je pretjerala u želji za novcem i slavom, čak i oni koji nisu Melanijini obožavatelji.

Kako god bilo, Stephanie je njen brak s Donaldom opisala kao jedan od najbizarnijih koje je ikad vidjela, a otkrila je i kako 50-godišnja Slovenka samo čeka da zatraži razvod od ekstravagantnog supruga s kojim navodno niti ne spava u istoj sobi.

– Melania broji minute do njegovog odstupanja s mjesta predsjednika kako bi se mogla razvesti. Kada bi ga pokušala poniziti i ostaviti dok je još uvijek predsjednik, pronašao bi način da ju kazni – izjavila je za The Daily Mail Omarosa.

Navodno je Melania bila očajna kada je njen suprug osvojio izbore prije četiri godine, no uprkos tome, ona tvrdi kako im je odnos sjajan.

Donald Trump potpisao je predbračni ugovor s drugom suprugom Marlom Maples kojim joj je zabranio objavljivanje knjiga ili davanje intervjua u kojima ga kritizira. AdvokaticaChristina Previte tvrdi kako je vrlo vjerovatno da je Melania također morala pristati na tako nešto.

Kako god bilo, ako se rastaju, to neće moći ostati tajna kao detalji njihovog braka o kojem se svašta priča već godinama.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime