Dalibor je pogriješio, to je evidentno, to je nepobitna činjenica, ali nije zaslužio niko od nas pa ni on da bude razapet na ovakav način, istakao je prvi čovjek prijedorskog SNSD

Prijedorski šef SNSD-a Saša Bursać optužio je lokalni SDS da je otkupio telefon sa kompromitujućim slikama Dalibora Pavlovića, gradonačelnika Prijedora u ostavci.

Dodaje da imaju dokumente i svjedoke.

Privatan život

– Imam informaciju, tu još nemam provjerenu, ostale sve imam, da se Maja Dragojević-Stojić pohvalila šefu partijskom Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način su zadrli u privatni život. To je za nas u SNSD osuđujuće. Dalibor je pogriješio, to je evidentno, to je nepobitna činjenica, ali nije zaslužio niko od nas pa ni on da bude razapet na ovakav način – istakao je prvi čovjek prijedorskog SNSD.

Nezvanično se za navodnu prodaju snimaka, pominje cifra od 50.000 eura. Reagovala je i šefica lokalnog SDS Maja Dragojević Stojić:

– Tvrdnje gospodina Saše Bursaća da su naši aktivisti otkupili telefon sa fotografijama u rangu su izjava bivšeg gradonačelnika Dalibora Pavlovića da ga je opozicija skinula crnom magijom. Fotografije nisu prvi objavili naši aktivisti, što je lako proveriti. Lično ne želim, niti imam namjeru da se bavim bilo čijim privatnim životom. Moja je obaveza bila da kao građanin pozovem bivšeg gradonačelnika na odgovornost, jer obavljati javnu funkciju zahtjeva lični integritet i odgovornost u javnom nastupu.

Podnio ostavku

Priče o otkupu fotografija su neistina. Izlaziti javno sa kafanskim pričama, kojih prethodnih dana u Prijedoru ima mnogo vrlo je neozbiljno. Tražiti nekog novog krivca za aferu je besmisleno, jer je glavni i jedini krivac jučer podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora.

Ubuduće za sve iznesene tvrdnje, za koje nema validnih dokaza, a koje blate ugled mene i mojih saradnika odgovorni će morati odgovarati pred zakonom – kazala je Dragojević Stojić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime